снимка: БулфотоВремето остава нестабилно в сряда. Преваляванията ще продължат. През нощта

...
снимка: БулфотоВремето остава нестабилно в сряда. Преваляванията ще продължат. През нощта
Коментари Харесай

До 11 градуса в сряда. На места ще вали мокър сняг

снимка: Булфото

Времето остава несигурно в сряда. Преваляванията ще продължат. 

През нощта от запад-югозапад бързо ще се заоблачи. Ще духа до сдържан североизточен вятър. Минималните температури ще бъдат сред минус 1° и 4°. Утре още от сутринта от югозапад ще стартират превалявания от дъжд, които до вечерта ще обзет по-голямата част от страната. В Северозападна България ще превалява влажен сняг. Ще духа до сдържан вятър от изток-югоизток. Максимални температури - сред 6° и 11°, в западната половина от Дунавската низина - сред 1° и 3°.

Над планините ще е най-вече облачно и мъгливо. Ще стартират превалявания от дъжд, над 1500 метра - от сняг. Ще духа мощен южен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра към 4°, на 2000 метра – към минус 1°.

Над Черноморието ще е най-вече облачно, превалявания ще стартират едвам вечерта. Ще духа до сдържан вятър от изток-югоизток. Максимални температури на въздуха: 9°-12°. Температурата на морската вода е 11°-12°. Вълнението на морето ще е 3 бала.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР